Img

Het geheim van de Ander

Spiritualiteit, Filosofie, Religie én Bevrijdende Oefeningen. Te koop op Amazon.nl Bestel hier!

PERSBERICHT 23 maart 2016

Dit is niet een boek over naastenliefde, want naastenliefde is een feel-good idee voor mensen die het net niet helemaal snappen en graag in slaap gesust willen worden. Zie de huidige toestand waarin we verkeren.

Dit boek is een wake-up call dat er niet omheen draait. Dit boek is echte die-hard spiritualiteit dat zegt waar het op staat.

Bijna 6 jaar heeft Robbert Omtzigt er aan gewerkt om het geheim van de Ander helemaal te ontrafelen en in heldere taal over te brengen. Hier een tipje van de sluier.

De Ander, voor wie spreekt dat niet tot de verbeelding? Zeker nu, in een tijd dat we angstig zijn geworden. Angstig voor de ander, de vreemde, degene waar je je moeilijk in kan verplaatsen.

Maar wie of wat is dat nu eigenlijk; de ander? Is het wel duidelijk wie we daarmee bedoelen? Of wordt het stilaan een modewoord dat interessant klinkt, en eerder voor tweespalt zorgt dan dat er ook maar iets duidelijk wordt van het grote geheim erachter?

Daarom dit boek. Een boek over haar oorsprong tot nu. Haar misverstanden en implicaties. Wie is werkelijk de ander en het grote geheim erachter?

Het geheim van de ander, dat hard werken inhoudt en om echte spiritualiteit draait, maar dan ook echt vruchten voortbrengt.

Benieuwd geworden naar de oplossing?
Bestel dan dit mooie boek!